محمد صلاح: ابنتي مكة لا تحب كرة القدم وتنتظر فرصة للتمثيل في رمضان المقبل

تحدث النجم المصري محمد صلاح، لاعب نادي ليفربول الإنجليزي، عن ميول ابنته "مكة" التي لا تميل إلى كرة القدم كما قد يتوقّع البعض، بل تحمل شغفًا واضحًا بعالم التمثيل والفن.
وقال صلاح في تصريحاته خلال لقاء تلفزيوني: "مكة لا تحب كرة القدم كثيرًا، ومفتكرش إنها ممكن تبقى لاعيبة كورة"، مشيرًا إلى أنها أبدت رغبتها في التمثيل خلال الموسم الرمضاني الماضي، وكان ينوي مساعدتها في ذلك، لكنه لم يتمكن من ترتيب الفرصة في الوقت المناسب.
وأضاف: "رمضان اللي فات كانت عايزة تمثل وقلت لها هظبطلك حاجة، ورمضان اللي جاي على حسب الأدوار اللي هتجيلها، محدش كلمني لحد دلوقتي، بس هشوف اللي هيجيلها، وأكيد هيجيلها حاجة كويسة".
وأكد محمد صلاح أنه متحمس لخوض مكة تجربة التمثيل، لكنه شدد على أنه لا يريد لها العمل لمجرد أنها ابنته، بل يأمل أن تثبت نفسها بموهبتها الحقيقية، قائلًا: "مش عايزها تشتغل علشان بنتي، عايزها تشتغل علشان هي كويسة، ولو هي كويسة تكمل، مش كويسة تشوف حاجة ممكن تبقى كويسة فيها".