محمود سعد: الحجاب مش بيعمل تخلف عقلي
علق الإعلامي محمود سعد على الجدل المتداول بشأن الحجاب، ووجود آراء تدعي أن الحجاب يسبب تخلف عقلي.
قال محمود سعد في فيديو نشره عبر حسابه بموقع فيس بوك: «لا طبعًا الحجاب مش بيعمل تخلف عقلي»، لافتًا إلى أنه يندرج ضمن الحرية الشخصية.
تعليق محمود سعد على جدل الحجاب
وتابع: «ست اقتنعت تغطي شعرها لأنه من الزينة إحنا مالنا، ليه نقول رأينا؟.. العبادة أمر شخصي بينك وبين ربك».واستكمل محمود سعد: «كل واحد يختار اللي عايز يعمله»، في إشارة إلى ضرورة احترام حرية الاختيار وعدم إصدار أحكام على الآخرين.
كواليس ظهور محمود سعد في فيلم درويش
وفي وقت سابق، كشف الإعلامي محمود سعد تفاصيل مشاركته كضيف شرف في فيلم 'درويش'، الذي يُعرض حاليًا في دور العرض السينمائية، مؤكدًا أن التجربة كانت مميزة وغريبة بالنسبة له خاصة في استعادته لشكل عام 2005 من خلال صبغ شعره.وقال محمود سعد في فيديو نشره عبر حساباته: 'وليد الحلفاوي كلمني على الفيلم، وقالي الدور مكتوب باسمي من أيام برنامجي سنة 2005، مصممة الملابس كلمتني وقالت عايزين نفس البدلة اللي ظهرت بيها وقتها، وحتى شعري لازم يرجع زي ما كان، ولما عرفت أنهم هيصبغوا شعري رفضت في البداية، لكن بعدين اكتشفت إنها صبغة مؤقتة، ورجعت فعلاً شكلي من 20 سنة'.
وأضاف: 'صورت مشاهدي مع الفنانة يسرا، وكنت سعيد جدًا بالالتزام الكبير في التصوير، وروحت بدري زي ما اتفقنا، الموقف كان طريف لأنهم صغروني وهي كبروها في الأحداث، وعلقت يسرا قائلة: شكلك طبيعي جدًا، وأنا كنت مستغرب إزاي رجعت زي زمان'.
واستكمل: 'أنا مش ممثل ومبعرفش أقول كلام مكتوب، لكن قلت لوليد الحلفاوي هقول الكلام بطريقتي زي ما كان بيعمل فريد شوقي، حتى جملة (أهل الحب صحيح مساكين) طلعت مني مش من السيناريو'.
تابعوا قناة صدى البلد على تطبيق نبض