هالة صدقي: «جعفر العمدة كان مش هيكمل بسبب النفسيات وشغل الأطفال»

كشفت الفنانة هالة صدقي عن كواليس وأسرار مرت بها أثناء تصوير مسلسل "جعفر العمدة"، والذي حقق نجاحًا كبيرًا منذ عرضه، مؤكدة أن العمل واجه أزمات حقيقية كادت أن تتسبب في توقفه وعدم استكمال التصوير.
وأوضحت هالة صدقي، خلال تصريحات إعلامية، قائلة: "العمل ده كان ممكن ما يكملش، وسامي – في إشارة إلى المخرج محمد سامي – كان بيقعد على المحاليل عشان يعرف يكمل التصوير"، موضحة أن الإرهاق الشديد كان يضغط على فريق العمل بالكامل، لكنهم استمروا بدافع الإصرار على إنجاز العمل.
وأضافت هالة صدقي، قائلة: "بعض الناس كانت فاكرة إن التأخير في مواعيد التصوير هو نوع من النجومية، لكن الحقيقة إن النجم الحقيقي هو أول واحد بيوصل اللوكيشن، مش العكس، والممثل الصغير هو اللي بيجي آخر واحد لأنه ماليهوش تأثير حقيقي في العمل".
وتابعت هالة صدقي، قائلة: "كان هيبقى في بداية نفسيات، فالحقيقه ربطتهم ببعض و وسامي كان تعب وعايز يركز في شغله هو مالوش دعوه بقى ده مين جه وده مين مشي وده زعل ليه وده، كان في شغل كده أطفال شويه".
وأكدت هالة صدقي، أنها كانت حريصة على تهدئة الأجواء داخل الكواليس، قائلة: "اجتمعت ببعض الزملاء، وكلمت رمضان (محمد رمضان) لأنه بطل العمل، وقلتله لازم نلم نفسنا عشان نعرف نشتغل، وساعدني فعلاً في ده، وده اللي ساعد المسلسل ينجح بالشكل ده".
وتحدثت هالة صدقى، عن علاقة قوية جمعتها ببنات المسلسل، قائلة: "لغاية النهاردة إحنا متواصلين، كانوا عندي أول امبارح، إيمان العاصي، مي كساب، ومنة فضالي، علاقتي بيهم حقيقية وقلبي بيحبهم بجد، مش مجرد زمالة شغل وخلاص".
وأشادت هالة صدقي، بأخلاقهن وفنهن قائلة: "التلاتة قلبهم أبيض، ممثلات حقيقيين، ما شاء الله كل واحدة تقيلة، ونفسيتهم جميلة وحلوين، أنا بحبهم من قلبي".
وأكدت هالة صدقي أن النجاح الجماهيري الكبير للمسلسل واستمرارية تداوله عبر المنصات والقنوات، يرجع إلى حالة الانسجام والترابط التي جمعت الفريق، والتي نادرًا ما تتكرر في الأعمال الفنية.