بعد 20 يوما.. المطرب مسلم يعلن فسخ خطوبته الثانية

أعلن المطرب مسلم فسخ خطوبته الثانية بعد 20 يومًا من الاحتفال بها، حيث حذف كافة الصور والفيديوهات التي تجمعه بخطيبته.
واكتفى مسلم بتعليقه عبر خاصية الستوري التابعة لحسابه الرسمي بموقع انستجرام، قائلًا: «خلصت يا جماعة».
فسخ خطوبة مسلم
كان قد احتفل مؤدي المهرجانات مسلم، بخطوبته على يارا، ظهر يوم الخميس 29 فبراير 2024، في قصر البارون، بحضور الأهل وأصدقاء العروسين المقربين.وتأتي خطوبة مسلم، بعد شهرين من الانفصال الرسمي عن زوجته الأولى بعد زواج دام قرابة السنتين، حيث احتفل بزفافه على زوجته الأولى وتدعى مي يوم 29 يناير 2022، في أحد الفنادق بالقاهرة، بحضور عددًا من الفنانين ومطربي المهرجانات.
فسخ خطوبة مسلم
مسلم وزوجته الأولى
وفي وقت سابق، خرجت ميكا البغدادي طليقة مطرب المهرجانات مسلم عن صمتها، وردت على تصريحات طليقها بشأن دخولها في قصة حب جديدة وطلبها للطلاق.قالت طليقة مسلم في مقطع فيديو عبر حسابها الرسمي بموقع انستجرام: «مكنتش عايزة اتكلم لأن فيه طفل وقرار الطلاق أنا اللي طالبة واعترف إنه على علاقة بواحدة بقاله سنة ونص وده سبب من الأسباب وقرار الطلاق اتأخر».
تصريحات طليقة مسلم
وتابعت: «وأسباب تانية أحب احتفظ بها لنفسي وخدت قراري وأنا قده ومش هقدر أكمل في الحياة دي ومش عايزاها ورد فعلي كان سكوت هو عارف عمل فيّ إيه لا موقف واحد ولا اتنين ولا ثلاثة ولا عشرة وكان في الآخر عايز يصلح كل حاجة ومتمسك بالبيت وهو قال بلسانه عاذرك لأن اللي شوفتيه مش قليل».واستكملت طليقة المطرب مسلم قائلة: «بدأت أكون بني آدمة بعد الطلاق ماكنتش كدة وماكنتش عايشة بسبب اللي كنت بشوفه أنا مقررة إني مش عايزاك واللي بتعمله علشان تضايقني مش فارق لي وماتضيقتش شايف حياتك من وأنا مراتك وقلت كلام افترى وهرد عليك قدام الناس أنا مخدتش كل حقوقي».
وأضافت: «فاض بيا وساكتة لكن مش لدرجة في الآخر يتقال إن فيه حد في حياتي وواخدة حقوقي ومعايا أدلة ممكن أطلعها بس أنا مش عايزة اتكلم والبنت اللي خطبها هو لسة عارفها ورد فعل الناس وهجومهم ضده أنا ماليش ذنب فيه.. من أول يوم محترمة إن فيه طفل ومش عايزة ابني يعيش في الحياة دي ولا رديت على تلقيحاته ولا كلامه».
واختتمت طليقة مسلم مطرب المهرجانات تعليقها قائلة: «ولما عرفت إنه هيخطب فرحتله وبقول الكلام ده علشان أرد كرامتي وكرامة أهلي اللي عاشوا معايا معاناة كبيرة».
وأشارت إلى أنها خرجت وكشفت هذه الأمور، بسبب رفضه للظهور ونفي كلامه عنها الذي وصفته بالافتراء.
مسلم وخطيبته يارا
خطوبة مسلم