حلا شيحة توجه نصيحة جديدة للجمهور: الحاجات الدنيوية بتاخد مننا

وجهت الفنانة حلا شيحة نصيحة جديدة لجمهورها، تحثهم فيها على الصلاة على النبي محمد.

قالت حلا شيحة في فيديو نشرته عبر حسابها الرسمي بموقع انستجرام: «كان نفسي أقولكم تعالوا نصلي على سيدنا محمد كتير.. كلنا بنحب النبي بس كتير مننا بينسى يصلي عليه كتير».

نصائح حلا شيحة للجمهور

وتابعت: «ساعات كتير بنتكلم في حاجات ملهاش أي لازمة والحاجات الدنيوية ومشاكلنا بتاخد مننا.. تعالوا نعمل العكس.. نخلي الأكتر الذكر نذكر ربنا أكتر ونصلي على النبي.. كل صلاة بنصليها على سيدنا النبي بتنزل علينا رحمات من عند الله».

واختتمت حلا شيحة: «فتخيل كم الرحمات اللي ممكن ناخدها في يومنا وفي الليلة بتاعتنا وقبل ما ننام وأول ما نصحى.. نقول أذكار الصباح والمساء وبعدين نصلي على سيدنا محمد صلى الله عليه وسلم.. اعملوا كدة وادعولي معاكم».

آخر أعمال حلا شيحة

يشار إلى أن آخر أعمال حلا شيحة، مشاركتها في بطولة مسلسل إمبراطورية ميم، مع خالد النبوي، ونشوى مصطفى، ونور النبوي، محمود حافظ، محمد محمود عبدالعزيز، إيمان السيد، مايان السيد، نورهان منصور، هاجر السراج، عمر زهران، وآخرين.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hala Shiha (@halashihanew)