حلمي طولان: لو كنت مدربا للمنتخب في أمم أفريقيا لوصلت للنهائي

أكد حلمي طولان، المدير الفني لمنتخب مصر الثاني في كأس العرب، أنه كان من الممكن أن يصل بمنتخب مصر لنهائي كأس أمم أفريقيا لو كان هو مدربا للمنتخب، مشيرا أن ما حدث مع محمد صلاح في مطار القاهرة عقب عودته من أمم أفريقيا «قلة أدب».

رد حلمي طولان في تصريحات «تلفزيونية» على فرضية لو كان مدربا للمنتخب في كأس أمم أفريقيا الأخيرة في المغرب، قائلًا:" بالوضع ده كان ممكن نوصل للنهائي، مش شرط، لعبنا مع كارلوس كيروش السنغال ووصلنا لركلات الجزاء، وكان وارد نكسب بطولة أفريقيا بركلات الجزاء".

أضاف:" مهم جدا إنك توصلي نهائي، كان هيبقى إنجاز كويس، لكن معقول اللي احنا وصلناله، خلينا واقعيين".

شدد طولان:" محمد صلاح وجوده مهم جدا في المنتخب، لاعب لا يمكن المساس به، واقعة المطار سيئة للغاية، هو احنا عندنا حاجه نشم بيها نفسنا غير محمد صلاح".

أشار:" عيل صغير يستناه في المطار ويقول عليه كدا، دي قلة أدب، كان نفسي الولد ده يتمسك لأنه قليل الأدب".

أتم:" ده النجم الوحيد اللي احنا بنفتخر بيه، قلة أدب منقطعة النظير، هو في عندنا حد غير صلاح يفرحنا، قيمة كبيرة وضرورة يكون موجود مع المنتخب الفترة المقبلة".